Brian minter: tropicals for outdoor spaces

Brian Minter: Tropicals for outdoor spaces.

Begin je dag met Zonsopgang, een roundup van B. nieuws en meningen direct in je inbox.

Begin je dag met Zonsopkomst, direct in je inbox afgeleverd.

Brian Minter: Tropicals for outdoor spaces.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat verder onderaan.

Brian Minter: Tropicals for outdoor spaces.

Brian Minter: Tropicals for outdoor spaces.

Opinie: Het is een beetje opschepperig om een tropische look te hebben op je patio.

Citrus planten bieden niet alleen grote bladeren en intens geparfumeerde bloemen, maar ook fruit.

Beoordelingen en aanbevelingen zijn onbevooroordeeld en producten zijn onafhankelijk geselecteerd. Postmedia kan verdienen een affiliate commissie van aankopen via links op deze pagina.

Tijdens de COVID-19 pandemie, als de trend van het maken van onze huizen en leefruimtes aantrekkelijker blijft, zien we in de tuinindustrie een enorme interesse in het creëren van meer tropische omgevingen, vooral onder mensen die hebben buiten zwembaden, hot tubs en zonnige patio's. Het is een geweldig idee, en een die we allemaal kunnen delen, maar er zijn een paar overwegingen in gedachten te houden.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder onderaan.

Timing is een van de belangrijkste. Tot onze nachtelijke temperaturen een consistente 10 C bereiken, gelieve af te houden op elke tropische. Warme, zonnige dagen kunnen misleidend zijn. Als nachttemperaturen dalen dicht bij het vriespunt, of net iets hoger, kunnen de prachtige bladeren van show-off specimens ernstig worden beschadigd. Het is mogelijk dat veel mensen hun gewaardeerde tropische planten al hebben verbrand door ze rechtstreeks in de zon overdag.

We verontschuldigen ons, maar deze video heeft gefaald om te laden.

tik hier om andere video's van ons team te zien.

Brian Minter: Tropicals for outdoor spaces.

Zelfs wanneer een tropische palm of banaan wordt gekocht bij een winkel, moet het goed worden geacclimatiseerd aan lokale buitenomstandigheden voordat wordt ingesteld. Dit betekent het plaatsen van het in een beschermd buitengebied, beschermd tegen de zon en wind, voor een week tot 10 dagen, zodat het zich kan aanpassen aan de nieuwe omgeving. Zodra deze aanpassingsperiode is voltooid, zal de plant zich veel gemakkelijker aanpassen aan de vaak veranderende externe elementen.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder onderaan.

De zogenaamde winterharde, groenbladige banaan, met name Musa basjoo, is de meest populaire en, misschien, makkelijkste zorg tropische. Ontstaan van de meest noordelijke eilanden van Japan, deze bananen, met hun vier- tot vijf voet lange groene bladeren, zijn prachtig. Het beste om ze te lokaliseren weg van zeer winderige locaties waar sterke winden kunnen breken of beschadigen de prachtige bladeren.

Een roodbladige banaan is een dramatisch pronkstuk op elke patio.

In gebieden met een classificatie Zone 6 of hoger, ze kunnen zelfs permanent worden geplant in de grond om het grootste deel van de winter te genieten. Tijdens koude spreuken, echter, ze zullen moeten worden beschermd met een goede isolerende wrap of gesneden en hun wortels mulched, klaar voor nieuwe scheuten te groeien in de late lente. Wanneer geplant in grotere containers, kunnen ze worden genoten buiten goed in de val, maar zal worden verplaatst in een beschermd gebied tijdens een koude winter storm.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder onderaan.

De spectaculaire, roodbladige banaan Ensete Maurelii is een veel tedere variëteit die pas midden- tot eind mei naar buiten moet gaan en binnen moet overwinteren zodra de temperatuur begint af te koelen midden oktober. Voor de meeste mensen zal het vinden van voldoende binnenruimte een probleem zijn.

Palmen zijn de go-to-outdoor tropische geworden, en ze maken echt een statement. Een van de meest winterharde, meest gemakkelijk beschikbare rassen is de windmolenpalm (Trachycarpus forecasti). In hun inheemse habitats van Noord-India, Nepal, Australië en Zuid-China, ze kunnen verdragen -12 tot -15 C, maar jongere planten in thuistuinen zal bescherming nodig zodra de temperatuur daalt tot -5 of -8 C, vooral als ze in containers. Beoordeeld een Zone 7b plant, zijn goed geschikt voor het zuiden Vancouver Island, de Golfeilanden, zuidwestelijke B. In koudere delen van het Neder-Mainland, zijn het beste om ze te verlaten in hun containers voor het verplaatsen naar een beschermde locatie tijdens koude winters. Als links geplant in de grond, zullen ze strategische verpakking nodig hebben voor winterbescherming.

Deze advertentie heeft nog niet geladen, maar uw artikel gaat hieronder verder.

Hoewel niet zo overvloedig of winterhard, vele andere palmen kunnen tropische schoonheid toe te voegen aan buiten woongebieden. Eenmaal goed gehard naar buiten omstandigheden, het assortiment van rassen breidt aanzienlijk uit: de Chinese fanpalm (Livistona chinensis); de damespalm (Rhapis excelsa); een Afghanistan inheemse, de mazari palm (Nannorrhops ritchiana); de zaagpalm (Serenoa repens); de sagopalm (Cycas revoluta); en de Californische fanpalm (Washingtonia filifera) zijn alle kandidaten voor zomer buiten in Zones 6 en 7 locales. In Zone 8 kunt u in staat zijn om ze te genieten als ze enige bescherming tijdens koude spreuken.

Eucalyptus is zeer gewaardeerd om zijn geurige, zilverachtig-blauwe blad.

Eucalyptus, een semi-harde tropische boom, wordt zeer populair om zijn snijblad. In Australië alleen al, zijn er meer dan 500 verschillende rassen. Ze zijn over het algemeen winterhard in Zone 8 en hoger. Met een aantal winterbescherming, ze kunnen worden gekweekt in Zone 7, en na verloop van tijd, ze moeten zich ontwikkelen tot een redelijk veerkrachtige boom. De meeste rassen zijn zeer snel groeiende en, in mijn ervaring, wanneer begonnen met zaad, kunt u verwachten een twee meter boom door de herfst. Eucalyptus gunnii (cider gom), met zijn mooie, geurige blauwe gebladerte, is een van de hardste. Ze doen groot wanneer geteeld in containers, en als geplant in goed drainerende, beschermde plaatsen met goede winterbescherming, zullen ze u verrassen met hun veerkracht.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder onder.

Ik hou van het feit dat elk jaar ze kunnen worden hard geprikt in het oude hout en zal nog steeds sturen veel verse nieuwe bladeren binnen een paar weken.

We zien ook een gekke vraag naar citrusvruchten planten. Met hun intens geparfumeerde bloemen, het is niet moeilijk te zien waarom ze zo populair voor patio's. Ze zijn veel koeler-harder dan mensen beseffen, en eenmaal geacclimatiseerd naar buiten zonnige locaties, zullen ze temperaturen net boven vries. Ze dont goed binnen presteren in de meeste huishoudelijke omstandigheden. Als je kunt ze beschermen tegen vorst, ze beter links in een koele, goed verlichte kasachtige omgeving in de winter. Op dit moment van het jaar, na gehard, kunnen ze zeker uit te wagen op uw patio om te genieten van alle zomer. Je kunt fruit verwachten van elke bloemen, zo lang als ze hebben genoeg rijpe tijd in de zomer en herfst. Citrus planten zijn veel plezier als je kunt vinden in de juiste overwinlocatie.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat verder onderaan.

Niets schreeuwt de tropen beter dan de grote groene bladeren van Musa basjoo.

Ik maak me verdrietig om te zien baai bomen (Laurus nobilis) groeien in de Europese tuinen, terwijl we zien zo weinig hier in het Neder-Maasland. Jaren geleden, Ik plantte een in een solide Zone 6 plek in de Fraser Valley, uit onze beruchte winter uitstroom winden. Het nu meet drie meter door en vijf meter hoog. De geur alleen al maakt het een grote plant, en de prachtige bladeren zijn zo nuttig voor de smaak van onze culinaire inspanningen.

Opnieuw, het vinden van die beschermde, warme, goed drainerende locatie voor de eerste paar jaar en het verstrekken van grote winterbescherming dat al het verschil zal maken. Na verloop van tijd, zullen ze veel koud-toleranter worden.

Het is een beetje een show-off ding om een tropische blik op uw patio te hebben. Hoe succesvol het kan worden gedaan zal afhangen van waar je woont, hoe je microklimaat is en uw vermogen om te zorgen voor de juiste winter bescherming en locatie. Als we scherp dichter bij die 10 C nachtelijke temperatuur, zou je gewoon overwegen om uw spel met een aantal van deze zeer speciale tropische.

Deel dit artikel in uw sociale netwerk.

Brian Minter: Tropicals for outdoor spaces.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder hieronder.

Er was een fout, geef een geldig e-mailadres.

Als je het niet ziet, kijk dan alsjeblieft in je spammap.

Het volgende nummer van Vancouver Sun Headline News zal binnenkort in je inbox zitten.

We kwamen een probleem tegen waarbij je je aanmeldde.

6: 946 nieuwe gevallen, 11 sterfgevallen over drie dagen

Dan Fumano: Vancouver politie zal geen COVID-19 vaccinaties nodig hebben, in tegenstelling tot andere afdelingen.

COVID-19: Delta variant meer een zorg dan Omicron: B.

Foto's tonen belachelijk grote goudvissen die Canadese haven overnemen nadat ze in het wild zijn vrijgelaten.

paar heeft twee appartementen in hun huis een voor haar kinderen, een voor zijn.

Postmedia is toegewijd aan het onderhouden van een levendige maar civiele forum voor discussie en moedigen alle lezers aan om hun mening over onze artikelen te delen. Reacties kunnen tot een uur voor matiging duren voordat te verschijnen op de site. We vragen u om uw opmerkingen relevant en respectvol te houden. We hebben ingeschakeld e-mail notificaties zult u nu een e-mail ontvangen als u een antwoord op uw reactie, er is een update naar een commentaar thread die u volgt of als een gebruiker die u volgt opmerkingen.

voor meer informatie en details over het aanpassen van uw.

365 Bloor Street East, Toronto, Ontario, M4W 3L4.

© 2021 Vancouver Sun, een divisie van Postmedia Network Inc. Ongeautoriseerde distributie, transmissie of republikatie strikt verboden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw inhoud (inclusief advertenties) te personaliseren en laat ons toe om ons verkeer te analyseren.

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met onze.

Anders zullen ze niet ontkiemen.

Daarvoor raden wij Palm Focus aan.

Wij waarderen onze klanten enorm!. Succulent plant, ornamental plant. kan gaan rotten bij de wortels wat ernstige schade brengt aan de plant. Zolang het niet vriest gedeit deze prachtige palm goed in de tuin. Als de Cycas niet genoeg licht krijgt zullen de bladeren extra lang worden, wat niet in proportie is. De Cycas krijgt uiteindelijk een stam van maximaal 150cm hoog.

Deze mooie plant is voor binnen bedoeld vanwege beperkte winterhardheid.

De grote zaadknoppen staan aan de rand van de bladvormige sporofyllen. Cycas revoluta x multifrondis 1-2 feuilles, hybride rustique, cold hardy palm. Cycas Revoluta, Japanese Sago Palm, 5 fresh, seeds. rangeslider'); if (oRangeSlider. ook wel "cycaspalm", "smalbladige sagopalm" of "vredespalm" genoemd behoort tot de. Save cycas revoluta to get e-mail alerts and updates on your eBay Feed.

Hij zal u daar dankbaar voor zijn.

Filter-Window[data-id=' + iParentFilterId + ']. Hij wordt ook niet heel groot, met een stam van maximaal 150cm. Cycas revoluta Hembra (1 Planta V18-18x16). Voldoet aan EU-Plantengezondheidsverordening. U kunt inloggen in uw account en bestellingen plaatsen!. CYCAS REVOLUTA , PALMA CICAS, PIANTA GIARDINO, PALMETTA NANA, GIARDINAGGIO. voor uw registratie als klant bij TeeningaPalmen. is populair vanwege zijn bijzonder sierlijke uiterlijk.

Deze zorgt voor nog een paar extra nuttige voedingsstoffen waar de Cycas revulta van houdt.

/ let aFilterLables = GetCheckedFilterNamesByParent(oParentFilter); /* Niks geselecteerd, hoeft hier verder niks te gebeuren. Cycas revoluta Männlich (1 Pflanze V20-20x20). Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen. Cycas Revoluta 1 Plant IN Pot Framework Cicas No Dioon Encephalartos. De bladeren zijn geveerd en hard, deze kunnen 25 cm lang worden en de bladstelen 1,50 meter. Wanneer dit het geval is bij een blad kunt u simpelweg de stengel doorknippen vlakbij de stam. Vijl het zaad, of maak een ondiepe snee aan een kant ervan.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost cycas revoluta

De Cycas revoluta, bekend als de 'vredespalm' is eigenlijk helemaal geen palmboom! Hij behoort tot de cycassen en dus niet tot de palmaeae.

er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.

Deze palm houdt op zich wel van zon, maar heeft het liefst ook wel wat rust qua lichtontvangst. Ze zijn niet essentieel, maar helpen wel met de wortelgroei en extra gezondheid en sterkte van de palm. Daardoor kan hij wat zwak worden, en misschien schade lijden door de vorst. Staat de Cycas revoluta inmiddels in een grote container dan is de kans op het invriezen van de wortels nihil en zeker niet als de container wordt omwikkeld met bijvoorbeeld isolatiefolie (verkrijgbaar in de webwinkel). Uw specialist in exotische planten en bomen. Waar plaatst u de Cycas revoluta? .

Namelijk dat de palm sneller groeit wanneer de wortels de ruimte hebben.

Ja, de Cycas is zeer giftig voor katten. Japanischer Sagopalmfarn, Cycas revoluta, 25 cm. Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen. Het is een ideale kamerplant, maar is ook goed geschikt als kuipplant. 1963 Press Photo Sago Palms on Colbert Street, New Orleans - noc03107. Hij kan op een terras staan vanaf half mei tot oktober en daarna dient hij op een vorstvrij op een koele plaats de winter door te brengen ondanks zijn redelijke winterhardheid. Cycad Revoluta - Sago Cycad / Sago Palm - 5 Seeds.  De grond dient derhalve goed gedraineerd te zijn en licht vochtig (net niet uit laten drogen).

De plant komt voor in Oost- en Zuidoost-Azië (Japan, Indonesië, Maleisië), India, Sri Lanka en Madagaskar.

Rich Fresh Sago Organic 100% Natural Pure Sri Lankan Cereal 250g FREE SHIPPING. Algemene info over stekken en vermeerderen. Tijdens de zomer en lente periodes dient uw Cycas revulta goed gevoed te worden. De bladeren van deze vederpalm worden vanzelf dor, dit gebeurt elk jaar. Filter218246_checkbox:checked"). 20 Cycas Revoluta Japanese Sago Palm Seeds + 5 extra. Door het creëren van een klant-account, worden uw gegevens automatisch toegevoegd aan elke bestelling in het bestelformulier.Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen